lørdag den 13. marts 2010

Ellerslie Flowershow

Dagen blev brugt på der stort anlagte Ellerslie International Flowershow i Hagley Park. Det er som andre store flowershows anlagt med mange flotte og spændende temahaver foruden et utal af blomsterarrangementer, salgssteder og boder, der sælger alt til haven hørende og ikke-hørende. Samtidig med en masse underholdning for hele familien.

Min tid blev nu mest brugt på de 16 temahaver samt nogle af de ekstra haver fra arkitektstuderende. En ekstra bonushave var Maori-haven, hvor nogle lokale maori-folk (polynesiske ”indfødte”) havde lavet en have, der fortalte om deres kultur, og hvordan de opfatter Hele New Zealand som én stor have.

En af temahaverne var en "børnehave" holdt i glade farver og med masser af aktiviteter for børnene.


Der var masser af optræden på hele udstillingsområdet, bl.a. denne levende blomst.

I skulpturhaven fandt jeg denne meget levedende gorilla flot udført i gammel skrot.
Blandt de mere kreative indslag var dette klatrestativ med indbygget jordbærbed, der nok kan få børnene til at bevæge sig  - helt uopfordret.


Efter flowershowet var det tid til at skifte hotel, så jeg kom til at bo på det hotel vi efter planen skal være på til november. Det var desværre fyldt op i går, da jeg ankom til Christchurch. "The Chateau in the Park " er et stort hotel, der meget passende ligger i udkanten af den store Hagley Park, hvor udstillingen og den botaniske have ligger. der er også en fin lille have der hører til hotellet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar